Contact

Het platform Vrij Links.nl staat voor het vrije debat en voor de progressieve, linkse waarden. Het wil met name een platform zijn voor voor de verhalen van mensen die klem zitten onder de macht in een groep of de samenleving. Of die macht nu religieus, ideologisch of economisch is: Vrij Links wil de stemmen laten horen van degene die ertegen opstaan. Heb je een idee voor een artikel of ken je iemand me wie je een interview zou willen lezen, stuur je voorstel dan in via dit formulier of mail naar redactie@vrij-links.nl.

Voor media-aanvragen of overige zaken omtrent Vrij Links kun je mailen naar bestuur@vrij-links.nl of het onderstaande formulier gebruiken.


    De redactie zal na lezing contact met je opnemen of er in de planning ruimte is voor jouw artikel. De redactie houdt rekening met actualiteit, evenwichtige bespreking van thema’s, relevantie voor de bezoekers van Vrij Links en andere criteria. Artikelen worden niet automatisch geplaatst; of en wanneer artikelen worden opgenomen is ter beoordeling van de redactie. Je kunt ook eerst jouw idee en eventueel een korte synopsis voorleggen aan de redactie. Het auteursrecht van gepubliceerde artikelen blijft toebehoren aan de oorspronkelijke auteur.

    Ik heb de voorwaarden betreffende het indienen van een bijdrage gelezen en ga hier mee akkoord.

    Ik heb de privacyverklaring omtrent het indienen van een bijdrage gelezen en ga hier mee akkoord.