Contact

Vrij Links staat voor het vrije debat en voor progressieve, vrijzinnige waarden. Zachte stemmen – in de beknelling van kerk of moskee, van werkgever of woningnood, van racisme of homofobie – vinden bij ons een podium. Op ons plafform publiceren we verhalen van mensen die klem zitten onder de macht van een groep of in de samenleving. Of die macht nu religieus, ideologisch of economisch is: Vrij Links biedt ruimte aan diegenen die hiertegen opstaan.

Heb je een idee voor een artikel of ken je iemand me wie je een interview zou willen lezen, stuur je voorstel dan in via dit formulier of mail naar redactie@vrij-links.nl.

Voor media-aanvragen of overige zaken omtrent Vrij Links kun je mailen naar bestuur@vrij-links.nl of het onderstaande formulier gebruiken.


    De redactie zal na lezing contact met je opnemen of er in de planning ruimte is voor jouw artikel. De redactie houdt rekening met actualiteit, evenwichtige bespreking van thema’s, relevantie voor de bezoekers van Vrij Links en andere criteria. Artikelen worden niet automatisch geplaatst; of en wanneer artikelen worden opgenomen is ter beoordeling van de redactie. Je kunt ook eerst jouw idee en eventueel een korte synopsis voorleggen aan de redactie. Het auteursrecht van gepubliceerde artikelen blijft toebehoren aan de oorspronkelijke auteur.

    Ik heb de voorwaarden betreffende het indienen van een bijdrage gelezen en ga hier mee akkoord.

    Ik heb de privacyverklaring omtrent het indienen van een bijdrage gelezen en ga hier mee akkoord.