Leestijd 1 minuut

Valentijnsdag is voor iedereen, over de hele wereld, of – zou dat moeten zijn. Helaas willen er nog te vaak mensen de liefdes van anderen inperken, klein houden of zelfs verbieden. Helpen om dat samen te veranderen? Vier de liefde, celebrate love!

Eén van de mooiste filmpjes over de liefde, ooit

Uit de campagne Celebrate Love van Femmes for Freedom

Vandaag in Groningen: Er gaat niets boven de liefde
Vandaag wordt de campagne Groningen viert de liefde! gelanceerd: een uitnodiging aan de stad om vrij naar de liefde te kijken, om stereotypen links te laten liggen en om alle liefdes in het hart te sluiten. Met posters, verhalen en een avond over Onbegrensde Liefde viert de stad de liefde voor iedereen. Je kunt vanmiddag je eigen liefdesbrief laten schrijven en op de foto met je meest geliefde – of het nu je oma, je spannende minnaar of je levenspartner van de afgelopen 40 jaar is. Liefde is overal. Meer lezen >

Humanistisch Verbond vandaag: Liefde is veilige sex, liefde is samen oud worden
Liefde is voor iedereen en liefde is er voor heel je leven. Het Humanistisch Verbond stuurt vandaag een Liefdesbrief aan de Tweede Kamer om aandacht voor vrijheid in al die liefdes te vragen: Vrij om single te zijn; Vrij om voor elkaar te zorgen; Vrij om veilige sex te hebben; en Vrij om samen goed oud te worden. Lees de hele brief hier en deel hem met de mensen van wie je houdt.

En gewoon het hele jaar: vier het leven!
Eén van de beste liedjes ooit over liefde, vrijheid en vrijzinnigheid. Draai de boxen maar open. Happy Valentines Day!

Foto via Pixabay

Vrij Links lijn

Vrij Links is een meerstemmig platform. Tenzij anders vermeld, spreken auteurs op persoonlijke titel.