Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vrij Links presenteert: het Vrijheid- en onderwijsdebat

29 juni 2019 @ 12:30 - 18:00

€15 – €45

Op zaterdagmiddag 29 juni organiseert Stichting Vrij Links een benefiet- en debatmiddag met het thema ‘Vrijheid en Onderwijs’ in A Lab in Amsterdam. In het Vrijheid- en Onderwijsdebat op 29 juni debatteren vertegenwoordigers van diverse politieke partijen uit de Tweede Kamer over artikel 23, segregatie en individuele vrijheid in het onderwijs. Onderwijswoordvoerders Peter Kwint (SP),  Lisa Westerveld (GroenLinks) en Zohair el Yassini (VVD) kruisen hierover de verbale degens. Debatleider is presentator Bahram Sadeghi.

Hiernaast bestaat het programma uit columns en bijdragen van publicisten en kunstenaars. Sprekers zijn onder meer schooldirecteur en onderwijsbestuurder Yusuf Altuntas, journalist en auteur Erdal Balci, en oud-politicus en voorzitter van het Humanistisch Verbond Boris van der Ham. Daarnaast is er muziek, verzorgd door Beppe Costa (acteur/muzikant). En ook Dominee Gremdaat komt langs voor een wijze preek.

Dagvoorzitter is Rachid Benhammou, cultureel ondernemer en auteur.

Ook de auteurs van het Vrij Links manifest – Asis Aynan, Femke Lakerveld, Eddy Terstall en Keklik Yücel – zullen uiteraard aanwezig zijn en hebben elk een kleine rol op het programma.

Tijdens de middag is er alle tijd voor een hapje, een drankje, een goed gesprek met elkaar en nadere kennismaking met de mensen achter Vrij Links.

Bekijk hier meer informatie over het programma en de sprekers

Tickets

Er zijn twee soorten tickets verkrijgbaar (bestel ze onderaan deze pagina):
– entreetickets voor het dagprogramma à 15 euro
– benefiet-dinertickets à 45 euro (inclusief toegang tot het dagprogramma). Het diner bestaat uit een eenvoudig buffet inclusief enkele drankjes, en is een leuke gelegenheid om nog even na te praten met de organisatie achter Vrij Links.

Gegevens

Datum:
29 juni 2019
Tijd:
12:30 - 18:00
Kosten:
€15 – €45

Locatie

A-Lab
Overhoeksplein 2
Amsterdam,1031 KSNederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie