Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vrij Links presenteert: het Vrijheid- en onderwijsdebat

juni 29 @ 12:30 - 18:00

€15 – €45

Op zaterdagmiddag 29 juni organiseert Stichting Vrij Links een benefiet- en debatmiddag met het thema ‘Vrijheid en Onderwijs’ in Amsterdam. Vertegenwoordigers van diverse politieke partijen uit de Tweede Kamer debatteren over artikel 23, segregatie en individuele vrijheid in het onderwijs: Peter Kwint (SP), Judith Tielen (VVD) en Lisa Westerveld (GroenLinks). Debatleider is programmamaker en presentator Bahram Sadeghi.

Daarnaast zijn er columns en speeches van opiniemakers, met Erdal Balci (journalist en schrijver) en Boris van der Ham (voorzitter van het Humanistisch Verbond). Dagvoorziter is Rachid Benhammou (cultureel ondernemer en co-auteur van het boek Nieuwe Vrijdenkers).

Tevens is er alle tijd voor een hapje, een drankje, een goed gesprek met elkaar en nadere kennismaking met de mensen achter Vrij Links, waaronder de vier auteurs van het manifest: Asis Aynan, Keklik Yücel, Femke Lakerveld en Eddy Terstall.

Tickets

Er zijn twee kaartsoorten beschikbaar (bestel ze onderaan deze pagina):
– entreetickets voor het dagprogramma à 15 euro
– benefiet-dinertickets à 45 euro (inclusief toegang tot het dagprogramma). Het diner bestaat uit een eenvoudig buffet inclusief enkele drankjes, en is een leuke gelegenheid om nog even na te praten met de organisatie achter Vrij Links.

Gegevens

Datum:
juni 29
Tijd:
12:30 - 18:00
Kosten:
€15 – €45

Locatie

A-Lab
Overhoeksplein 2
Amsterdam, 1031 KS Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.a-lab.nl/

Tickets

18 beschikbaar
Standaard15.00
18 beschikbaar
Benefiet-dinerticket (zie omschrijving)45.00